Η ιστορία μας

Η Κίνηση Ευαγγελικής Νεολαίας γεννήθηκε πριν από 68 χρόνια και δεν αποτελεί μια ανεξάρτητη κίνηση, αλλά είναι η έκφραση της ενότητας των ομίλων νέων της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας. Η Κ.Ε.Ν. γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη των νέων να βρίσκονται, να προσεύχονται,να οραματίζονται και να δουλεύουν μαζί μέσα στη χρονιά. Η ιστορία της Κίνησης Ευαγγελικής Νεολαίας αρχίζει το 1949, όταν οι νέοι των ομίλων εκφράζουν την επιθυμία να γνωριστούν και να συνεργαστούν μεταξύ τους, κάτι που ο πόλεμος του ’40, η κατοχή και ο εμφύλιος που ακολούθησε τους είχαν στερήσει.

Υποβάλλουν, λοιπόν, αίτηση στη Σύνοδο των εκκλησιών μας, ζητώντας από αυτή να ασχοληθεί με τα ζητήματα των νέων και να ορίσει αντιπροσώπους της, που θα συνεργασθούν με τους αντιπροσώπους των νέων, με πρώτη επιδίωξη τη σύγκληση ενός συνεδρίου.

Σκοπός της επιτροπής ήταν η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, ώστε να γίνει δυνατή η στενότερη συνεργασία των Ομίλων των Ε.Ε.Ε. Ελλάδος και να συντονισθεί το έργο κάθε ομίλου.

Οι πρώτες συνεδριάσεις της συντονιστικής επιτροπής αποφασίσθηκε να γίνουν στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 1949 στην Θεσσαλονίκη.

Στις 5 Δεκεμβρίου οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται πολύ θερμά την εξαμελή συντονιστική επιτροπή και τους φιλοξενούν στα σπίτια τους.Στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 1949 η συντονιστική επιτροπή συνεδριάζει στην αίθουσα του Ομίλου Νέων Θεσ/νίκης. Πρόεδρος της επιτροπής ορίζεται ο αιδ. Γ. Χατζηαντωνίου και γραμματέας η αδ. Λιλίκα Κιοσέογλου.

Στις 21 Ιανουαρίου του 1950 η συντονιστική επιτροπή, όπως είχε αποφασίσει, προτείνει με επιστολή της στους νέους της Κοινωνίας των Ελευθέρων Ευαγγελικών Εκκλησιών Ελλάδος τη σύγκληση και του δικού τους συνεδρίου, καθώς έφθαναν επιτακτικά τα γράμματα από όλους τους ομίλους των νέων, ώστε να καταστεί δυνατή η συνεργασία μας με τους αδελφούς των Ελευθέρων Εκκλησιών.

Στις 11 Απριλίου 1950, η επιτροπή λαμβάνει την απαντητική επιστολή των αδελφών ότι δέχονται την πρόταση και ότι ως σύνδεσμος με τους ομίλους ορίζεται ο Χρ. Φραγκόπουλος.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα την 1η Ιουλίου 1950. Μια μέρα πριν η ομάδα για την υποδοχή και τη φιλοξενία των συνέδρων παραλαμβάνει τους νέους του Βορρά από το λιμάνι και το σιδηρόδρομο με σημάδι γνωριμίας να κρατούν ένα από τα περιοδικά της εκκλησίας. Ο χώρος διεξαγωγής του συνεδρίου ήταν η Β’ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Αθηνών. Νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα, μέλη των Ομίλων Νέων των
εκκλησιών μας συγκεντρώνονται για πρώτη φορά στην ιστορία της Ε.Ε.Ε. στο Πανελλήνιο συνέδριο με κοινό σκοπό να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τα ζωτικά προβλήματα της ηλικίας τους, να μιλήσουν για τον Χριστό και την πνευματική τους πείρα, να προσφέρουν οργανωμένα τις δυνάμεις και το ζήλο τους για υπηρεσία.

Το δεύτερο Πνευματικό συνέδριο έγινε στη Θεσσαλονίκη, με καθυστέρηση πέντε χρόνων, τον Αύγουστο του 1955. Πρόεδρος της Κ.Ε.Ν. ήταν η Φούλα Παναγιωτίδου, αντιπρόσωπος της Β’ Ε.Ε.Ε.

Το τρίτο Πανελλήνιο συνέδριο γίνεται στη Λεπτοκαρυά το καλοκαίρι του 1958. Νέα Δ.Ε. της Κ.Ε.Ν. αποτελούν οι:

Πρόεδρος: Κώστας Μακρής
Γραμματέας: Τάκης Μαρμαράς
Ταμίας: Σταυρούλα Νεστορίδου – Μαρμαρά
Σύμβουλοι: Γιάννης Σαχινίδης – Σωκράτης Τσίνογλου

Ο Κώστας Μακρής υπηρετούσε τότε τη στρατιωτική του θητεία, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να οργανώνει εκδηλώσεις της Κ.Ε.Ν. σε όλη την Ελλάδα. Το δωμάτιο του στο διαμέρισμα που έμενε είχε μετατραπεί σε τυπογραφείο της Κ.Ε.Ν. Πολλές ευαγγελιστικές εκδηλώσεις γίνονται την περίοδο αυτή σε όλη την Ελλάδα με ομιλητή τον Άγγελο Δαμασκηνίδη. Ιστορική έμεινε, όπως θυμάται ο αδελφός Νότης Αρώνης, μια συνάθροιση στη μικρή εκκλησία του Ακροποτάμου όπου συγκεντρώθηκαν έξω από την εκκλησία άνθρωποι του χωριού με εχθρικές διαθέσεις και λιθοβολούσαν το κτίριο. Πολλοί νέοι της εποχής εκείνης (1958) αναγεννήθηκαν με τη διακονία του αδελφού Άγγελου Δαμασκηνίδη, ο οποίος είχε και χάρισμα μουσικής και ποίησης, και πολλοί ύμνοι μεταφράστηκαν από εκείνον τότε για να μείνουν έως σήμερα.

Την περίοδο εκείνη παραχωρείται από τον αδελφό Β. Μαρκάκη ένα γραφείο στο κτίριο της οδού Ευρυπίδου 14 στην Αθήνα, στο οποίο εγκαθίσταται η Κ.Ε.Ν. με τα λίγα έπιπλα, τον πολύγραφο και το αρχείο. Το καλοκαίρι του 1959 οργανώνεται από την Κ.Ε.Ν. αγορά στην Α΄ Ε.Ε.Ε. Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν αγοράστηκε η κινηματογραφική μηχανή προβολής 16 mm της Κ.Ε.Ν. και οι δύο θρυλικές μαυρόασπρες ταινίες «Seventeen» και «Η ομολογία του Ιωσήφ Barelli».

Το 1960 ο αδελφός Κώστας Μακρής ολοκληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και αναχωρεί για την Αμερική προκειμένου να συμπληρώσει την προετοιμασία του για το ιεραποστολικό έργο.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς πραγματοποιείται η Δ΄ Γενική συνέλευση της Κ.Ε.Ν. και εκλέγεται η Δ.Ε.

Πρόεδρος: Τάκης Μαρμαράς
Γραμματέας: Βικτωρία Αναστασιάδου
Ταμίας: Σωκράτης Τσίνογλου
Συνοδικοί Σύμβουλοι: Στέλιος Καλοτεράκης και Γιώργος Ζαίμης

Η Ε΄ Γενική συνέλευση γίνεται στην Κηφισιά (Βαιθήλ) κατά την οποία ψηφίζεται νέο καταστατικό της Κ.Ε.Ν.,
με το οποίο προσδιορίζεται η διάρκεια της θητείας της Δ.Ε. σε δύο(2) έτη.

Η Νέα Δ.Ε. είναι:

Πρόεδρος: Φίλιππος Κρεντήρης
Γραμματέας: Μπέτη Χίντζογλου
Ταμίας: Νότης Αρώνης
Σύμβουλοι: Γιάννης Μανουσαρίδης και Θεόφιλος Δεληγιαννίδης
Συνοδικοί σύμβουλοι ορίζονται οι Τάκης Μαρμαράς και Κώστας Διαμαντόπουλος.

Το καλοκαίρι του 1964 παραιτείται ο πρόεδρος Φίλιππος Κρεντήρης λόγω στράτευσης και τη θέση του παίρνει ο πρώτος αναπληρωματικός Αντώνιος Κουλούρης. Το ΙΓ΄ Κατασκηνωτικό Πνευματικό συνέδριο έγινε το Σεπτέμβριο του 1965 στη Λεπτοκαρυά, με αρχηγό τον Αντώνη Κουλούρη και υπαρχηγό τον Πασχάλη Σφυρίδη. Στο συνέδριο αυτό ήταν η τελευταία συμμετοχή του αδ. Άγγελου Δαμασκηνίδη ως ευαγγελιστή και υπεύθυνου υμνωδίας. Το κενό στον ευαγγελιστικό τομέα κάλυψε το 1967 ο αδ. Μιχάλης Κανταρτζής.

Μετά το τέλος του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε η ΣΤ΄ Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Ν. από όπου προέκυψε νέα Δ.Ε.

Πρόεδρος: Ελένη Κουλούρη
Γραμματέας: Νότης Αρώνης
Ταμίας: Γιώργος Κανταρτζής
Σύμβουλοι: Γιάννης Σαχινίδης και Θεόφιλος Δεληγιαννίδης
Συνοδικοί σύμβουλοι: Τάκης Μαρμαράς και Κώστας Διαμαντόπουλος, ο οποίος αναχώρησε για να βρεθεί στην άμεση παρουσία του Κυρίου μας (τέλος του 1966), οπότε συνοδικός σύμβουλος αναλαμβάνει ο Αντώνιος Κουλούρης.

Στις 4 Μαρτίου 1967 η Κ.Ε.Ν. προβαίνει στην αγορά πολύγραφου και γραφομηχανής με μεγάλο κύλινδρο. Την ίδια περίοδο πραγματοποιείται σεμινάριο στελεχών στη Θεσσαλονίκη και εκδίδεται ένα μικρό τεύχος που αφορούσε μια ομιλία του αδελφού Γιώργου Ζαίμη με τίτλο «Γιατί πιστεύω εις την αιώνιον ζωή».

Η Ζ΄ Γενική συνέλευση γίνεται στην Αθήνα το 1967.

Νέα Δ.Ε. της Κ.Ε.Ν.:

Πρόεδρος: Νότης Αρώνης
Γραμματέας: Ειρήνη Λεονταρίδου
Ταμία: Στράτος Δαλάκας
Σύμβουλοι: Μάκης Κανταρτζής και Μαίρη Μπούκη

H Η΄ Γενική συνέλευση εκλέγεται η νέα Δ.Ε. της Κ.Ε.Ν.

Πρόεδρος: Χρήστος Κοντόπουλος
Γραμματέας: Βασιλική Μούρτζινου
Ταμίας: Ιωάννης Τανατζής
Σύμβουλοι: Φήκα Ζαίμη και Όλγα Μαρκάκη.
Συνοδικοί Σύμβουλοι: Τάκης Μαρμαράς και Αντώνης Κουλούρης

Το 1971 πραγματοποιείται το ΙΘ΄ Κατασκηνωτικό Πνευματικό συνέδριο στον Κάλαμο από 28 Αυγούστου
μέχρι 11 Σεπτεμβρίου.

Η Θ΄ Γενική συνέλευση της Κ.Ε.Ν. δίνει την ακόλουθη επιτροπή:

Πρόεδρος: Νότης Αρώνης
Γραμματέας: Αντώνης Αντωνιάδης
Ταμίας: Χλόη Κωνσταντινοπούλου
Σύμβουλοι: Νίκος Στεφανίδης και Νόπη Σαχινίδου.
Συνοδικοί Σύμβουλοι: Στέλιος Καλοτεράκης και Φαίδων Καμπουρόπουλος.

Την περίοδο αυτή διαχωρίζεται η διοικητική ηγεσία από την πνευματική στις διάφορες εκδηλώσεις της Κ.Ε.Ν.

Κατά την Ι΄ Γενική συνέλευση στις 17/9/1973 εκλέγονται οι:

Πρόεδρος: Νότης Αρώνης
Γραμματέας: Χλόη Κωνσταντινοπούλου
Ταμίας: Στέργιος Νούσιος
Σύμβουλοι: Αντώνης Αντωνιάδης και Έρση Αντωνιάδου

Κατά την ΙΑ΄ Γενική συνέλευση στις 15/9/75 συζητούνται θέματα όπως:

Παιδική κατασκήνωση, κινηματογραφικό έργο, εκδοτικό έργο, κλιμάκιο Βορείου Ελλάδος, ραδιοφωνικό έργο, ευαγγελισμός, για τα οποία προτάθηκε από τους ομίλους να συσταθούν υποεπιτροπές της Κ.Ε.Ν.

Τέλος, εκλέγονται οι:

Πρόεδρος: Στέργιος Νούσιος
Γραμματέας: Πετρίδου Νικολέττα
Ταμίας: Παύλος Παυλίδης
Σύμβουλοι: Νίκος Χαζάπης – Έρση Αντωνιάδου
Συνοδικοί Σύμβουλοι: Απόστολος Μπλιάτης και Γιάννης Μανουσαρίδης.

Η ΙΒ΄ Γενική συνέλευση γίνεται στις 19/9/1977. Γίνεται συζήτηση για τη σχέση Κ.Ε.Ν. – Συνόδου με αφορμήτη στάση της Συνόδου όσον αφορά την κοινή εκδήλωση στο θέατρο ΠΑΠΠΑ (Ορθόδοξοι, Καθολικοί, Ευαγγελικοί). Αποφασίζεται η Δ.Ε. της Κ.Ε.Ν. να ζητά την έγγραφη γνωμοδότηση της Γενικής Συνόδου για εξωεκκλησιαστικές εκδηλώσεις κάθε είδους. Επίσης έχουμε συζήτηση για εκδρομές της Κ.Ε.Ν. και συμμετοχή νέων σε σχέση με εφήβους.

Στην επιτροπή της Κ.Ε.Ν. εκλέγονται:

Πρόεδρος: Στέργιος Νούσιος
Γραμματέας: Λάκης Χατζηελευθεριάδης
Ταμίας: Αντώνης Σοφός
Σύμβουλοι: Ασπασία Αναστασίου – Στάθης Αντωνιάδης

Στις 17/9/79 γίνεται η ΙΓ΄ Γενική συνέλευση. Ψηφίζεται παμψηφεί η νέα Δ.Ε. να φροντίσει να βρει άτομο κατάλληλο και διαθέσιμο για ποιμένα νεολαίας και να το ζητήσει από την επόμενη Γενική Σύνοδο.

Στην επιτροπή εκλέγονται:

Αντωνιάδης Στάθης
Νούσιος Κώστας
Χατζηελευθεριάδης Θεόφιλος
Αντωνιάδου Έρσυ
Αναστασίου Ασπασία

Για την περίοδο 1981-1983 δεν έχουμε στοιχεία.

ΙΕ΄ Γ.Σ. 10/9/1983

Τίθεται για πρώτη φορά το θέμα της ψήφισης του προέδρου απευθείας από το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης. Ψηφίζεται τα συνέδρια να γίνοντα σε μόνιμο χώρο και αυτός να είναι η Λεπτοκαρυά.

Στην επιτροπή εκλέγονται:

Ραμπότας Πρίαμος
Αιγυπτιάδης Βασίλης
Σοφός Αντώνης
Καραγκούνης Παύλος
Παπαθανασίου Σταύρος

ΙΣΤ΄ Γ.Σ. 7/9/1985

Ψηφίζεται να αλλάξει το έμβλημα της Κ.Ε.Ν. με καλλιτεχνικό διαγωνισμό ανάμεσα στους ομίλους. Αποφασίζεται να οριστεί ημέρα προσευχής ομίλων Κ.Ε.Ν.

Εκλέγονται:

Ραμπότας Πρίαμος
Μελετιάδης Μελέτης
Νικολάου Αντώνης
Χουσερίδου Ρέα
Καμπουρόπουλος Βασίλης

ΙΖ΄ Γ.Σ. 10/9/1987

Νέα Δ.Ε. εκλέγεται:

Δημήτρης Μπούκης
Πρίαμος Ραμπότας
Αντώνης Νικολάου
Μελέτης Μελετιάδης
Γιώτης Κανταρτζής

ΙΗ΄ Γ.Σ. 7/9/1989

Τίθεται θέμα δεύτερου εργάτη νεολαίας. Ψηφίζεται η νέα Δ.Ε. να ερευνήσει τη δυνατότητα πρόσληψης στο έργο της Κίνησης ενός ακόμα εργάτη.

Νέα Δ.Ε. εκλέγεται:

Νικολάου Αντώνης
Μπούκης Δημήτρης
Ραμπότας Δημήτρης
Τερζοπούλου Μαρίνα
Δεληγιάννης Σταύρος

ΙΘ΄ Γ.Σ. 3/9/1991

Η απελθούσα Δ.Ε. ανακοινώνει ότι δεν βρήκε πρόσωπο για δεύτερο εργάτη νεολαίας. Νέα Δ.Ε. εκλέγεται:

Δημήτρης Ραμπότας
Αντώνης Νικολάου
Μαρίνα Τερζοπούλου
Σταύρος Δεληγιάννης
Παίσιος Καλαλίδης

Η ιστορία της Κίνησης συνεχίζει χωρίς σημαντικές αλλαγές μέχρι τον Ιανουάριο του 1996 όπου ο Δημήτρης Μπούκης γίνεται ο δεύτερος εργάτης νεολαίας της Κίνησης. Έτσι έχουμε τον αδελφό Παντελή Σιδηρόπουλο να αναλαμβάνει την ευθύνη της Βορείου Ελλάδας ενώ ο Δημήτρης Μπούκης αναλαμβάνει ευθύνες στη Νότια Ελλάδα.

Παραθέτουμε τις μέχρι σήμερα Δ.Ε. της Κίνησης:

Κ΄ Γ.Σ. 8-9/9/1993

Νέα Δ.Ε. εκλέγεται:

Πρόεδρος: Αντώνης Νικολάου
Γραμματέας: Κική Κιουλόγλου
Ταμίας: Δημήτρης Ραμπότας
Σύμβουλοι: Δημήτρης Μπούκης – Κώστας Λαζαρίδης

ΚΑ΄ Γ.Σ. 6/9/1995

Πρόεδρος: Αντώνης Νικολάου
Γραμματέας: Κική Κιουλόγλου
Ταμίας: Δημήτρης Ραμπότας
Σύμβουλοι: Κίμωνας Καμπουρόπουλος – Μαρίνα Τερζοπούλου
Συνοδικοί Σύμβουλοι: Γιώργος Γούδας και Γιάννης Υφαντίδης

Από το ’95 με πρωτοβουλία του ποιμένα της εκκλησίας του Βόλου ξεκινά μια εκστρατεία καθαριότητας κεντρικών περιοχών στο Βόλο. Η Κ.Ε.Ν. στηρίζει την εκστρατεία αυτή, πλαισιώνοντάς την με μέλη των ομίλων της. Η εκστρατεία συνεχίζεται κάθε χρόνο από τότε.

ΚΒ΄ Γ.Σ. 1997

Πρόεδρος: Χάρης Κιουλόγλου
Γραμματέας: Έβελυν Μιναρετζή
Ταμίας: Αλέξης Μπούκης
Σύμβουλοι: Λυδία Γούδα – Αθηνά Βασιλειάδου
Συνοδικοί Σύμβουλοι: Σταύρος Παπαθανασίου και Μελέτης Μελετιάδης

ΚΓ΄ Γ.Σ. 6-7/9/1999

Πρόεδρος: Σάββας Αναστασίου
Γραμματέας: Έβελυν Μιναρετζή
Ταμίας: Μάρθα Πλεξίδα
Σύμβουλοι: Ντίνος Χαραλάμπους – Αθηνά Βασιλειάδου
Συνοδικοί Σύμβουλοι: Γιώτης Κανταρτζής και Μελέτης Μελετιάδης

Τα πιο σημαντικά γεγονότα της διετίας αυτής είναι η σίτιση των σεισμοπαθών μετά τον σεισμό του 1999 στην Αθήνα. Επίσης την περίοδο των Χριστουγέννων του 1999, ομάδα της Κ.Ε.Ν. μοίρασε στους σεισμοπαθείς κιβώτια που περιείχαν διάφορα είδη πρώτης ανάγκης και Καινή Διαθήκη. Το Δεκέμβριο του 2000 ο Δημήτρης Μπούκης αποχωρεί προσωρινά από τη θέση του εργάτη νεολαίας για ένα χρόνο αφού μεταβαίνει στις Η.Π.Α. για περαιτέρω σπουδές. Κατά το 2001 και μέχρι την επιστροφή του (2002), τη θέση του αναλαμβάνει ο αδελφός Γιώργος Ιωαννίδης. Άλλη μια προσπάθεια της Δ.Ε. που γίνεται εκείνη την περίοδο είναι και η δημιουργία Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας.

ΚΔ΄ Γ.Σ. 3-4/9/2001

Πρόεδρος: Σάββας Αναστασίου
Γραμματέας: Μάρθα Ιορδανίδου
Ταμίας: Γιώργος Μπράουν
Σύμβουλοι: Παύλος Νικολάου – Βασίλης Τσίνογλου
Συνοδικοί Σύμβουλοι: Γιώτης Κανταρτζής και Μελέτης Μελετιάδης

ΚΕ΄ Γ. Σ. 8/9/2003

Πρόεδρος: Σάββας Αναστασίου
Γραμματέας: Μάρθα Ιορδανίδου
Ταμίας: Γιώργος Μπράουν
Σύμβουλοι: Στέφανος Αντωνιάδης – Ανθή Πιπιλιού
Συνοδικοί Σύμβουλοι: Κώστας Νούσιος και Γιώργος Γούδας

ΚΣΤ’ Γενική Συνέλευση (5/9/2005)

Πρόεδρος: Βασίλης Τσίνογλου
Γραμματέας: Ραχήλ Μηνά
Ταμίας: Γιώργος Μπράουν
Σύμβουλοι: Νίκη Γούδα – Κώστας Πιπιλιός
Συνοδικοί Σύμβουλοι: Κώστας Νούσιος και Γιώργος Γούδας

Στην ΚΖ’ Γενική Συνέλευση (3/9/2007) εκλέγεται η επιτροπή:

Πρόεδρος: Γιώργος Μπράουν
Γραμματέας: Ραχήλ Μηνά
Ταμίας: Αντώνης Τοπάλογλου
Σύμβουλοι: Νίκος Γεωργιάδης – Αλέξανδρος Πιπιλιός
Συνοδικοί Σύμβουλοι: Κώστας Νούσιος και Γιώργος Γούδας

Στην ΚΗ’ Γενική Συνέλευση εκλέγεται η επιτροπή:

Πρόεδρος: Στέφανος Αντωνιάδης (Α’ ΕΕΕ Αθήνας),
Γραμματέας: Χαρά Βεζυρίδου (ΕΕΕ Μυλοτόπου),
Ταμίας: Αντώνης Τοπάλογλου (ΕΕΕ Λάρισας),
Σύμβουλοι: Στάθης Τανατζής (ΕΕΕ Θεσ/κης) και Ιωνάθαν Παπαδόπουλος (ΕΕΕ Νίκαιας).

Στην ΚΘ’ Γενική Συνέλευση εκλέγεται η επιτροπή:

Πρόεδρος: Μάρκος Λουκάς (Α’ ΕΕΕ Αθήνας)
Γραμματέας: Μαργαρίτα Αντωνιάδου (Α’ ΕΕΕ Αθήνας)
Ταμίας: Στέφανος Καλοτεράκης (ΕΕΕ Θεσσαλονίκης)
Σύμβουλοι: Στάθης Τανατζής (ΕΕΕ Θεσσαλονίκης), Ηλέκτρα Σοφού (ΕΕΕ Θεσσαλονίκης)
Αναπληρωματικά μέλη: Σοφία Ζαϊμη (ΕΕΕ Μυλοτόπου), Παύλος Μπόλντουιν (ΕΕΕ Πεύκης)

Στην Λ’ Γενική Συνέλευση εκλέγεται η επιτροπή:

Πρόεδρος: Γιώργος Χουσερίδης (ΕΕΕ Κατερίνης)
Γραμματέας: Ηλέκτρα Σοφού (ΕΕΕ Θεσσαλονίκης)
Ταμίας: Στέφανος Καλοτεράκης (ΕΕΕ Θεσσαλονίκης)
Σύμβουλοι: Τούκι Φιτιαβάνα Αντριάν Αριμανάνα (Β’ ΕΕΕ Αθήνας), Δημοσθένης Νεστορίδης (Β’ ΕΕΕ Αθήνας)
Αναπληρωματικά μέλη: Σοφία Ζαϊμη (ΕΕΕ Μυλοτόπου), Παύλος Μπόλντουιν (ΕΕΕ Πεύκης)

Στην ΛΑ’ Γενική Συνέλευση εκλέγεται η επιτροπή:

Πρόεδρος: Γιώργος Χουσερίδης (ΕΕΕ Κατερίνης)
Γραμματέας: Φρίντα Παναγιωτίδου (ΕΕΕ Θεσσαλονίκης)
Ταμίας: Στέφανος Καλοτεράκης (ΕΕΕ Θεσσαλονίκης)
Σύμβουλοι: Τούκι Φιτιαβάνα Αντριάν Αριμανάνα (Β’ ΕΕΕ Αθήνας), Βασίλης Μελετιάδης (ΕΕΕ Βόλου)

Αναπληρωματικά μέλη: Αναστασία Ζαϊμη (ΕΕΕ Μυλοτόπου), Στάθης Υφαντίδης (ΕΕΕ Λάρισας)