Εμείς & ο Κόσμος – Κοινό Διήμερο Ομίλων Νέων Νοτίου Ελλάδας

“Έλα πες την αλήθεια. Έχεις κουραστεί από την καθημερινότητα σου στη δουλειά ή στη σχολή ή στη διακονία σου. Μπορεί ακόμα να νιώθεις πίεση από τις επαγγελματικές, τις οικογενειακές, φιλικές κι ερωτικές 😉 σχέσεις σου. Η Κ.Ε.Ν. δεν σε καλεί σε ένα ακόμα συνέδριο, ούτε σε μια κοινή όπως την έχεις συνηθίσει, αλλά σε μια συνάντηση και μια εκδρομή όπου μπορείς να αφήσεις για λίγο τη ρουτίνα…

Έλα να ακούσεις σύντομες σκέψεις από φρέσκους ομιλητές και ομιλήτριες, που μπορεί να είναι και φίλοι σου, να ανοίξεις τη Γραφή σου μόνος ή και με παρέα, να ψάλουμε με την καρδιά μας χωρίς την ανάγκη πολλών καλωδίων.

Έλα να γελάσεις με τα αδέρφια σου, γιατί όχι να κλάψεις με τα αδέρφια σου, να παίξεις Tichu, Dixit, Dutch Blitz, μπάσκετ, μακριά γαϊδούρα… Δεν σου φτάνει αυτό; Την (Καθαρή) Δευτέρα έλα παρέα Αράχωβα για σκι. Μπορούμε να σκεφτούμε και χίλιους δύο ακόμα λόγους λιγότερο ή περισσότερο σωστούς για να έρθεις! Βασικά έλα να αποσυνδεθείς για λίγο από τη ρουτίνα σε ένα διήμερο (και άμα θες τριήμερο), όπου θα συνδεθείς με τον Θεό, τους ανθρώπους, τον κόσμο, για να γυρίσεις πίσω στην πραγματικότητα του δικού Του κόσμου.”

Στο διήμερο μπορούν να συμμετέχουν νέες & νέοι από 18 ως 40 ετών.

Δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ.