Χειμερινό εφηβικό Συνέδριο Κ.Ε.Ν. 2019: 4

4 ιστορίες, 4 βασίλεια, 4 εχθροί, 4 μέρες

Σ’ ένα λόφο χαμένο μέσα στον χώρο και τον χρόνο, οι επίλεκτοι απόγονοι τεσσάρων βασιλείων, που απλώνονται στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, βρέθηκαν, για να λύσουν οριστικά τις αρχέγονες διαφορές τους.

Παιδιά των τεσσάρων πανάρχαιων βασιλέων, συγκεντρώθηκαν για ένα τετραήμερο που θα έφερνε μια για πάντα αποκατάσταση, ειρήνη και δικαιοσύνη πάνω στις άλυτες καταστάσεις του μακρινού παρελθόντος.

Ήρθε η ώρα ώστε η ιστορία να πάει παρά πέρα. Ποιο βασίλειο θα επικρατήσει; Εσύ με ποιον βασιλιά θα συντάξεις τις δυνάμεις σου;

Σε περιμένουμε στον Κάλαμο σε ένα διαφορετικό χειμερινό εφηβικό πρόγραμμα, εκεί που ο μύθος τρέχει παρά πέρα για να συναντήσει αιώνιες αλήθειες, η σύγκρουση αναζητά εκτόνωση και οι βασιλείς αποθέτουν τα στέμματά τους στα πόδια του τελικού νικητή.

ΠΟΤΕ; 27-30 Δεκεμβρίου, 2019
ΠΟΥ;    Κάλαμος Αττικής

Μπορείς να δηλώσεις τη συμμετοχή σου ηλεκτρονικά εδώ, είτε συμπληρώνοντας την έντυπη δήλωση που θα βρεις στην εκκλησία/όμιλό σου.

Στο συνέδριο μπορούν να συμμετέχουν έφηβοι από Α’ Γυμνασίου ως και Γ’ Λυκείου. Τα τροφεία του συνεδρίου είναι 70€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόστος μετακίνησης με το λεωφορείο και για τη Βόρεια και τη Νότια Ελλάδα).

Η εξόφληση θα γίνεται τραπεζικά στον παρακάτω λογαριασμό γράφοντας στην αιτιολογία το όνομα ή τα ονόματα του συνέδρου/ των συνέδρων και την ένδειξη “Κ.Ε.Ν.” (Κύριος Δικαιούχος Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία):
5041-070718-126 – Τράπεζα Πειραιώς (IBAN: GR 7701720410005041070718126 ). Εναλλακτικά, μπορείτε να καταθέσετε στον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό μέρος του ποσού (ώστε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας) και η πλήρης εξόφληση να πραγματοποιηθεί στο συνέδριο.

**ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ**: Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ όλοι οι σύνεδροι, με την άφιξή τους στο συνέδριο να έχουν υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα τους μαζί με το αποδεικτικό της κατάθεσής τους!